Villa Planet Sun 10
Jakuzili Kiralık Villa
/ Kaş / İslamlar Mahallesi
Adres: İSLAMLAR MAHALLESİ, SÜNNET SOKAK, DIŞ KAPI: 10 /6J, İÇ KAPI: , KAŞ/ANTALYA
Kiralık Yazlık Tatil Villamız, Kaş'ın İslamlar Mahallesi'nde yer almaktadır. Kalkan merkeze yaklaşık 14 km mesafededir. En yakın plaja yaklaşık 14 km mesafede yer almaktadır. Geniş bir havuz terasına sahip olan villamızın havuzu ; 12*4 m boyutlarında ve 1.50 cm derinliğindedir.
Villa Planet Sun 10, 2 yatak odalıdır ve 4 kişilik kapasiteye göre özenle, şık ve lüks dekore edilmiştir. Villamızın suit yatak odasında jakuzi bulunmaktadır. Kiralık tatil villamızda tatilinizi daha keyifli vakit geçirebilmeniz için doğa manzarası eşliğinde bahçesinde langırt ve masa tenisi bulunmaktadır. Villa Planet Sun 10; balayı çiftleri ve çekirdek aileler için huzur dolu, unutulmaz bir tatil fırsatı sunmaktadır.
- Yatak Odası: 1 adet çift kişilik yatak, klima, komodin, elbise dolabı, jakuzi, banyo ve tuvalet bulunmaktadır.
- Yatak Odası: 1 adet çift kişilik yatak, klima, komodin, elbise dolabı, küvet ,banyo ve tuvalet bulunmaktadır.
Modern Amerikan mutfakta; bulaşık makinesi, buzdolabı, ankastre fırın, mikrodalga fırın, ankastre 4’lü ocak, elektrikli su ısıtıcı, tencere ve tava takımı, yemek takımı, kaşık-çatal takımı ve bardaklar bulunmaktadır.
Villamızın salonunda ; oturma grubu, klima, sehpa, TV, uydu alıcı ve kablosuz modem yer almaktadır.
Müsaitlik Takvimi
Kapalı geceTeyit gerekliDoğrulanmış müsaitlikÇapraz işaret: giriş / çıkış
Fiyatlar
Fiyatlar yükleniyor… Tarihleriniz için fiyat teklifi isteyebilirsiniz.
Konum
İSLAMLAR MAHALLESİ, SÜNNET SOKAK, DIŞ KAPI: 10 /6J, İÇ KAPI: , KAŞ/ANTALYA
merkez 10 km, plaj 12 km, market 2,5 km, havalimani 120 km, restoran 3 km, dolmus 12
Havuz
Villamızın havuzu ; 12*4 m boyutlarında ve 1.50 cm derinliğindedir.
Özellikler
Misafir Yorumları
Bu villa için henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
🇬🇧



