Villa Natural Çavdır

Özel Havuzlu Kiralık Yazlık Villa

Kültür ve Turizm BakanlığıBelge No: 07-9585

Antalya / Kaş / Çavdır Mahallesi
Adres: ÇAVDIR MAHALLESİ, AŞAĞI ÇAVDIR SOKAK, DIŞ KAPI: 43, İÇ KAPI: , KAŞ/ANTALYA

Villa
10 Kişilik
5 Y. Odası
2 Banyo

Kiralık tatil villamız, Kaş'ın Çavdır Mahallesi'nde doğa içerisinde konumlanmış bir villadır. Villamız Kalkan merkeze 20 km mesafededir. Geniş havuz ve havuz terasına sahip villamızın bahçesinde siz misafirlerimiz için masa tenisi, langırt ve küçük misafirlerimiz için de oyun alanı bulunmaktadır. Villamızın havuzu 8*4 m boyutlarında ve derinliği 1.50 cm'dir. Villa Natural Çavdır, 5 yatak odasına sahiptir ve 10 kişinin konaklayabileceği kapasiteye göre modern ve lüks dekore edilmiş olup villamızın 2 adet salonu ve 2 adet mutfağı bulunmaktadır. Villamız, kalabalık aileler ve arkadaş grupları için uygun seçeneklerimiz arasındadır. Akşamları ailenizle veya arkadaşlarınızla; eşsiz gün batımları yaşayacağınız, harika bir tatil seçeneğidir.

  1. Yatak Odası : 1 adet çift kişilik yatak, makyaj masası, komodin, klima, elbise dolabı ve banyo tuvalet bulunmaktadır.
  2. Yatak Odası : 1 adet çift kişilik yatak, elbise dolabı, komodin, klima, makyaj masası ve banyo tuvalet bulunmaktadır.
  3. Yatak Odası : 1 adet çift kişilik yatak, elbise dolabı, komodin, klima, makyaj masası ve banyo tuvalet bulunmaktadır.
  4. Yatak Odası : 1 adet çift kişilik yatak, elbise dolabı, komodin, klima, makyaj masası ve banyo tuvalet bulunmaktadır.
  5. Yatak Odası : 2 adet tek kişilik yatak, komodin, elbise dolabı, klima, makyaj masası ve banyo tuvalet bulunmaktadır.

Modern Amerikan mutfakta ; buzdolabı, bulaşık makinesi, ankastre fırın, mikrodalga fırın, 4'lü ocak, elektrikli su ısıtıcısı, tencereler, tavalar, yemek takımı, çatal kaşık takımı, bardaklar, yemek masası ve sandalyeler bulunmaktadır.

Villamızın salonunda ; oturma grubu, TV, uydu alıcısı, sehpa, klima ve kablosuz modem yer almaktadır.

Müsaitlik Takvimi

Giriş—
Çıkış—

Kapalı geceTeyit gerekliDoğrulanmış müsaitlikÇapraz işaret: giriş / çıkış

Fiyatlar

Fiyatlar yükleniyor… Tarihleriniz için fiyat teklifi isteyebilirsiniz.

Konum

ÇAVDIR MAHALLESİ, AŞAĞI ÇAVDIR SOKAK, DIŞ KAPI: 43, İÇ KAPI: , KAŞ/ANTALYA

merkez 20 km, plaj 15 km, market 1 km, havalimani 125 km, restoran 5 km, dolmus 5 km

Havuz

Villamızın havuz boyutları 8*4 m boyutlarında ve derinliği 1.50 cm'dir.

Özellikler

Özel HavuzBahçeOyun ParkıLangırtMasa Tenisi

Misafir Yorumları

Bu villa için henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.

Yorum Yap

Villa Natural Çavdır

Puanınız

Villa Kategorileri

Kaydettiğim Villalar

Talep Sorgula

Talep numaranız ve talepte kullandığınız e-posta adresiyle durumu sorgulayabilirsiniz.