Villa Güney İslamlar
Kiralık Muhafazakar Jakuzili Villa
Antalya / Kaş / İslamlar Mahallesi
Adres: İSLAMLAR MAHALLESİ, PINARBAŞI İSLAMLAR SOKAK, DIŞ KAPI: , İÇ KAPI: , KAŞ/ANTALYA
Kiralık tatil villamız Kaş'ın İslamlar mahallesi'nde yer almaktadır. Doğa ile iç içe olan tatil villamız, doğa manzaralı bir villadır. Villa Güney İslamlar Kalkan merkeze ortalama 11 km mesafede bulunmaktadır. Villamızın havuz terası yabancı gözlerden uzak ve dışarıdan görünmeyecek tarzda dekore edilmiş muhafazakar villa seçeneklerimiz arasında yer almaktadır. Villamızın havuzu renkli ve şık tasarımı ile lüks villa tatili deneyimi yaşatmaktadır. Villamızın havuz terası korunaklı olup; 11x4 m boyutlarında ve 1.50 cm derinliğinde havuza sahiptir. Villa Güney İslamlar, 2 yatak odasına sahip olup, 4 kişinin konaklayabileceği kapasiteye göre dekore edilmiştir. Villamızın süit yatak odasında jakuzi bulunmakatadır. Ayrıca villamızda keyifli vakit geçirebileceğiniz langırt ve masa tenisi de mevcuttur. Balayı çiftleri ve çekirdek aileler için ideal seçenektir. Villa Güney İslamlar, doğa manzarası eşliğinde huzur bulabileceğiniz bir tatil fırsatı sunmaktadır.
- Yatak Odası : 1 adet çift kişilik yatak, klima, komodin, makyaj masası, elbise dolabı, jakuzi ve banyo tuvalet bulunmaktadır.
- Yatak Odası : 2 adet tek kişilik yatak, klima, komodin, makyaj masası, elbise dolabı ve banyo tuvalet bulunmaktadır.
Modern Amerikan mutfakta ; buzdolabı, bulaşık makinesi, ankastre fırın, ankastre 4'lü ocak, elektrikli su ısıtıcısı, yemek takımı, çatal kaşık takımı, tencereler, tavalar, bardaklar, yemek masası ve sandalyeler bulunmaktadır
Villamızın salonunda ; oturma grubu, TV, uydu alıcısı, klima, sehpa ve kablosuz modem yer almaktadır.
Müsaitlik Takvimi
Kapalı geceTeyit gerekliDoğrulanmış müsaitlikÇapraz işaret: giriş / çıkış
Video
Fiyatlar
Fiyatlar yükleniyor… Tarihleriniz için fiyat teklifi isteyebilirsiniz.
Konum
İSLAMLAR MAHALLESİ, PINARBAŞI İSLAMLAR SOKAK, DIŞ KAPI: , İÇ KAPI: , KAŞ/ANTALYA
merkez 13 km, plaj 13.5 km, market 3 km, havalimani 130 km, restoran 3 km, dolmus 13.5 km
Havuz
Villamızın havuz terası korunaklı olup; 11*4 m boyutlarında ve 1.50 cm derinliğindedir.
Özellikler
Misafir Yorumları
Bu villa için henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
🇬🇧



