Villa Dimare 1
Jakuzili Doğa Manzaralı Yazlık Kiralık Villa
Antalya / Kaş / İslamlar Mahallesi
Adres: İSLAMLAR MAHALLESİ, ÖZ SOKAK, DIŞ KAPI: 121 /4, İÇ KAPI: , KAŞ/ANTALYA
Kiralık tatil villamız Kaş'ın İslamlar Mahallesi'nde doğa ile iç içe konumlanmıştır. Villa Dimare 1, Kalkan merkeze yaklaşık 6 km ve denize yaklaşık 7 km mesafededir. Villamız müstakil, özel yüzme havuzlu bir tatil villasıdır. Villamızın havuz terası ve bahçesi dışarıdan görünmeyecek şekilde kapatılmış muhafazakar villa kategorisinde yer alır. Villamızın havuz terası korunaklı olup 10x4 m boyutlarında ve 1.50 cm derinliğinde havuza sahiptir. Villamızda ayrıca kapalı ısıtmalı havuz bulunmakta olup her mevsim tatil imkanı sunmaktadır. Isıtmalı kapalı havuz 5*2,5 metre boyutlarında ve 1 metre derinliğindedir. Villa Dimare 1, 2 yatak odasına sahiptir ve 4 kişinin konaklayabileceği kapasiteye göre dekore edilmiştir. Villamızın süit yatak odasında jakuzi bulunmaktadır. Balayı çiftlerimiz ve çekirdek ailelerimiz düşünülerek inşaa edilmiştir. Villa Dimare 1, siz değerli misafirlerimize şehir gürültüsünden uzak, bütün yılın yorgunluğunu atabileceğiniz, eşsiz bir tatil deneyimi sunmaktadır. Not: Ana yoldan ayrıldıktan sonraki yaklaşık 200-250m’lik bölüm toprak ve stabilize bir yoldur.
Not: Havuz ısıtması talep edildiği takdirde ısıtma ücreti günlük 1.250 TL ekstra alınmaktadır. Havuz Isıtma bedeli konaklanacak gün boyunca hesaplanmaktadır. Havuz ısıtması isteyen misafirlerimizin villaya girişlerinden 3 gün önce iletişim kişisi ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.
- Yatak odası : 1 adet çift kişilik yatak, elbise dolabı, komodin, makyaj masası, klima, jakuzi, banyo ve tuvalet bulunmaktadır.
- Yatak odası : 2 adet tek kişilik yatak, elbise dolabı, komodin, makyaj masası, klima, banyo ve tuvalet bulunmaktadır.
Modern Amerikan mutfakta ; buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, elektrikli su ısıtıcısı, ankastre fırın, ankastre 4'lü ocak, tencereler, tavalar, bardaklar, yemek takımı, çatal kaşık takımı, yemek masası ve sandalyeler bulunmaktadır.
Villamızın salonunda ; oturma grubu, TV, uydu alıcısı, sehpa, klima ve kablosuz modem yer almaktadır.
Müsaitlik Takvimi
Kapalı geceTeyit gerekliDoğrulanmış müsaitlikÇapraz işaret: giriş / çıkış
Fiyatlar
Fiyatlar yükleniyor… Tarihleriniz için fiyat teklifi isteyebilirsiniz.
Konum
İSLAMLAR MAHALLESİ, ÖZ SOKAK, DIŞ KAPI: 121 /4, İÇ KAPI: , KAŞ/ANTALYA
merkez 6 km, plaj 7 km, market 1.5 km, havalimani 135 km, restoran 1.5 km, dolmus 7 km
Havuz
Villamızın havuz terası korunaklı olup; 104 m boyutlarında ve 1.50 cm derinliğindedir. Isıtmalı iç havuz 52,5 m boyutlarında ve 1 m derinliğindedir.
Özellikler
Misafir Yorumları
Bu villa için henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
🇬🇧



