Villa Büşra Üzümlü
Jakuzili Doğa Manzaralı Muhafazakar Kiralık Balayı Villası
Antalya / Kaş / Üzümlü Mahallesi
Adres: ÜZÜMLÜ MAHALLESİ, ODAYANI SOKAK, DIŞ KAPI: 48, İÇ KAPI: , KAŞ/ANTALYA
Kiralık tatil villamız Kaş'ın Üzümlü Mahallesi'nde yer almaktadır. Kalkan merkeze yaklaşık 7 km mesafededir. Villa Büşra Üzümlü doğa içerisinde konumlanmış olup, misafirlerimize huzur dolu bir tatil sunmaktadır. Yazlık villamızın, havuz terası ve bahçesi dışarıdan görünmeyecek şekilde kapatılarak muhafazakar hale getirilmiştir. Villamızın havuz terası korunaklı olup, 8.5x3.5 m boyutlarında ve 1.45 cm derinliğinde özel yüzme havuzuna sahiptir. Villa Büşra Üzümlü, 1 yatak odalıdır ve 2 kişinin konaklayabileceği şekilde tasarlanmıştır. Muhafazakar çiftlerimiz ve balayı çiftlerimiz için uygun kiralık muhafazakar seçeneklerimiz arasındadır. Villa Büşra Üzümlü, siz değerli misafirlerimize doğa ile iç içe ve huzur dolu bir tatil fırsatı sunmaktadır.
- Yatak Odası: 1 adet çift kişilik yatak, klima, komodin, makyaj masası, elbise dolabı, jakuzi, banyo ve tuvalet bulunmaktadır.
Modern Amerikan mutfakta; çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı, ankastre fırın, mikrodalga fırın, ankastre 4’lü ocak, su ısıtıcı, ekmek kızartma makinesi, tencere ve tava takımı, yemek takımı, kaşık-çatal takımı ve bardaklar bulunmaktadır.
Villamızın salonunda; oturma grubu, klima, sehpa, TV, uydu alıcı, kablosuz modem yer almaktadır.
Müsaitlik Takvimi
Kapalı geceTeyit gerekliDoğrulanmış müsaitlikÇapraz işaret: giriş / çıkış
Fiyatlar
Fiyatlar yükleniyor… Tarihleriniz için fiyat teklifi isteyebilirsiniz.
Konum
ÜZÜMLÜ MAHALLESİ, ODAYANI SOKAK, DIŞ KAPI: 48, İÇ KAPI: , KAŞ/ANTALYA
merkez 7 km, plaj 8 km, market 1 km, havalimani 130 km, restoran 1 km, dolmus 8 km
Havuz
Villamızın havuz terası korunaklı olup, 8.5*3.5 m boyutlarında ve 1.45 cm derinliğindedir.
Özellikler
Misafir Yorumları
Bu villa için henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
🇬🇧



