Villa Bozo 1
Jakuzili Özel Havuzlu Kiralık Villa
Antalya / Kaş / İslamlar Mahallesi
Adres: İSLAMLAR MAHALLESİ, ÖZ SOKAK, DIŞ KAPI: 14 /2, İÇ KAPI: , KAŞ/ANTALYA
Kaş'ın İslamlar Mahallesi'nde konumlanmış tatil villamız, doğa ile iç içe ve aynı zamanda doğa manzaralı bir villadır. Kalkan merkeze 10 km, en yakın plaja 11 km mesafededir. Villamızın havuz terası yabancı gözlerden uzak, muhafazakar bir villadır. Villamızın havuz terası korunaklı olup, 4*8 m boyutlarında ve 1.60 cm derinliğindedir.
Villa Bozo 1, tek yatak odasına sahip olup 2 kişinin konaklayabileceği kapasiteye göre modern ve şık dekore edilmiştir. Villamızda jakuzi bulunmakta ve tatilinizi daha keyifli kılmaktadır. Balayı çiftlerimiz için ideal bir tercihtir. Villa Bozo 1, siz değerli misafirlerimize, şehir gürültüsünden uzak, huzur dolu bir tatil sunuyor.
- Yatak Odası : 1 adet çift kişilik yatak, klima, komodin, makyaj masası, elbise dolabı, jakuzi ve banyo tuvalet bulunmaktadır.
Villamızın Salonunda ; oturma grubu, TV, klima, uydu alıcısı, sehpa ve kablosuz modem yer almaktadır.
Modern Amerikan mutfakta ; buzdolabı, bulaşık makinesi, ankastre fırın, ankastre 4'lü ocak, elektrikli su ısıtıcısı, yemek takımı, tencereler, tavalar, bardaklar, çatal kaşık takımı, yemek masası ve sandalyeler bulunmaktadır.
Müsaitlik Takvimi
Kapalı geceTeyit gerekliDoğrulanmış müsaitlikÇapraz işaret: giriş / çıkış
Fiyatlar
Fiyatlar yükleniyor… Tarihleriniz için fiyat teklifi isteyebilirsiniz.
Konum
İSLAMLAR MAHALLESİ, ÖZ SOKAK, DIŞ KAPI: 14 /2, İÇ KAPI: , KAŞ/ANTALYA
merkez 10 km, plaj 11 km, market 700 m, havalimani 125 km, restoran 700 m, dolmus 12 km
Havuz
Villamızın havuz terası korunaklı olup, 4*8 m boyutlarında ve 1.60 cm derinliğindedir.
Özellikler
Misafir Yorumları
Bu villa için henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
🇬🇧



